''Mistrzem Pokemon bądź!''
-Growlithe świetny z nas zespół czy dołączysz do mnie?I przy okazji myślisz ,że dobrze było by tych dwóch złapać aby już więcej nikogo nie krzywdzili?
Moderator
Growlithe cieszy się z wygranej i chce dołączyć. Zgadza się na ich złapanie.
Growlithe
lv 31
Ataki: Ognisty kieł, Miotacz płomieni, Gryzienie, Kopanie, Żar, Ryk.
-Super a więc pokeball leć w Growlitha ,Medichama i Gengara.
Moderator
Złapani.
Gengar
lv 31
Ataki: Gryzienie, Kula cienia, Lizanie, Nocny cień, Straszna twarz, Mylący promień.
Medicham
lv 31
Ataki: Psychika, Psychopromień, Hipnoza, Medytacja, Kontra, Podwójne kopnięcie.
-Dobra nie mam jeszcze pokemona typu lot więc czas poszukać.-Powiedziałem ucieszony z nowych pokemonów.
Moderator
-Stój-mówi ci głos w twojej głowie.
-Co jest kto to mówi?Przecież moja głowa sama nie umie do mnie gadać.O co w tym chodzi?-Zacząłem się rozglądać.
Moderator
Zauważyłeś Absola zbliżającego się do ciebie - Zapomniałeś o swojej nagrodzie - powiedział ci głos w twojej głowie. Uświadomiłeś sobie, że to Absol mówi ci w myślach. Absol już do ciebie przyszedł, miał w pyszczku
jakiś kamień. -To jest kamień ognia. Nagroda od wszystkich pokemonów, którym pomogłeś pokonać Gengara i Medichama - powiedział Absol w twojej głowie. Kładzie kamień przed tobą i odchodzi -Do zobaczenia wkrótce - rzecze idąc swoją drogą.
-Do zobaczenia Absol.Growlithe wybieram cię!Jeśli chciałbyś ewoluować to proszę masz kamień ognia.
Moderator
Powiedział z uśmiechem, że nie chce jeszcze ewoluować.
-Dlatego się ciebie zapytałem wiem ,że nie każdy pokemon chce od razu ewoluować.Chciałbyś może chodzić koło mnie zamiast w pokeballu?-Powiedziałem rozglądając się.
Moderator
Chce.
Zobaczyłeś z oddali Pelippera.
-Super Pelliper.Podbiegam do niego i pytam się czy do mnie dołączy.
Moderator
Zastanawia się przez chwilę...
chce walki
- Growlithe obracaj się używając Miotacza Płomieni potem Żar i Ognisty Kieł.