''Mistrzem Pokemon bądź!''
Onix uniknął i zaatakował Ściskaniem twojego Elekida.(Czyli,że go ściska a ty nie możesz go zawrócić do pokeballa.)
Zubat pomóż Elekidowi użyj Promienia Dezorientującego na Onixie a następnie Stalowego skrzydła.
Dostał oboma atakami i puścił Elekida ,który jest niezdolny do walki i ścisnął Zubata.
Onix 75hp
Elekid 1hp
Zubat 60 hp (ciągle spada jak czegoś nie wymyślisz to też będzie NDW(niezdolny do walki)
Zubat nie możesz się poddać wierzę w ciebie dasz sobie radę postaraj się wiem że Onix to silny przeciwnik ale poradzisz sobie zaatakuj go Kulą Cienia.
Trafił mu Kulą Cienia w głowę a Onix padł.Widocznie było to jego czułe miejsce.Teraz czas na ...(dokończ)
Stalowe Skrzydło
Już po nim teraz czas na rzut pokeballem.
Pokeball leć rzuciłem pokeballem z nadzieją na złapanie Onixa i tym czasem Elekid wrócił do pokebala a Zubat usiadł mi na ramieniu i czekał razem ze mną.
Onix
Samiec
Ataki:Ściskanie,Stalowy Ogon,Gryzienie,Stwardnienie,Furia i jeden atak wybierz sam.
Zabieram pokeball z Onixem po czym dziękuje Zubatowi i chowam go do pokeballa.
Zubat wydostał się z pokeballa a ty nie wiedziałeś dlaczego to zrobił.Rozejrzałeś się i zobaczyłeś samicę Zubat w której twój pokemon się zakochał.
O rety jakie to słodkie Zubat co ty na to bym ja zlapał.
Moderator
Zubat się ucieszył.
Wyjmuje pokeball i rzucam w stronę samicy.
Moderator
Zubat samica odbiła balla skrzydłem.
Ostatnio edytowany przez Kaja Szenn (2010-12-04 10:36:02)