''Mistrzem Pokemon bądź!''
Corphish użyj Kopania i wyskocz pod nim , potem 2x Krabi Młot i Wodna broń ,pokeball leć.
Glameow uniknął Wodnej Broni i Jednego Krabiego Młotu ale resztą oberwał.Gdy rzuciłeś w niego pokeball to on odbił go ogonem i potem skutecznie zaatakował twojego Corpisha stalowym Ogonem.Corpish trochę oberwał ale ma jeszcze siły na walkę i czeka na twoje dalsze komendy.
Ostatnio edytowany przez Zan (2010-11-29 18:59:54)
Zdezorientuj go Tańcem deszczu potem Kopanie i 2x Krabi młot , potem Wodna broń
Oberwał użył Drapania i Stalowego Ogona Corpish uniknął zauważyłeś ,że jego ataki są coraz słabsze.
Ostatnio edytowany przez Zan (2010-11-29 19:12:18)
Co się stało Corphish?Dobra wracaj.Teraz ty Taillow użyj Podwójnej drużyny i Dzielnego ptaka,poke ball leć.
Corpish dał ci do zrozumienia ,że jest trochę słaby.Tailow trafił i Glameow dostał i złapany.
Ostatnio edytowany przez Zan (2010-11-29 19:17:10)
[Podasz mi lvl i płeć.A ataki mam sobie wybraćczy podasz?]
Super teraz szukamy tego Treecko lub jakiegoś silnego pokemona.
Glameow
lvl 26
Ataki:Stalowy Ogon ,Drapanie,Hipnoza,Atrakcyjność i wybierz sobie jeszcze 2 ataki.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Widzisz Baylefa.
[Dzięki]
Teraz idziemy szukać Treecko lub silne pokemony.
Starly
Nie .Dalej liściastych starterów szukamy.
Przed tobą jest Chikorita i Treecko.Zaczynają ze sobą walczyć.
Czekam aż się zaatakują -Taillow jak któryś zacznie uciekać to go atakuj powietrznym asem wy też ich zaatakujcie jak zaczną uciekać-mówię do mich pokemonów,czekam aż zaczną.
Zobaczyli ciebie i zaczęli uciekać.Chikorita jakoś się wymknęła ale Treecko oberwał i leży na ziemi.
Żucam w niego pokeballem -Taillow i Glameow spróbujcie złapać tę Chicoritę i przy prowaćcię ją do mnie,ale wrućcie jak daleko ucieknie.