''Mistrzem Pokemon bądź!''
Moderator
Po jakimś czasie zbudowaliśmy szałas.
-Teraz musimy przenieść Asha - biorę mojego startera na ręce i kładę go do szałasu - Starly, mógłbyś poszukać jakichś jagód? - zwracam się do mojego pokemona-ptaka. Od razu poleciał szukać. - Wspaniale, Misty pilnuj Asha, dobrze?
Moderator
Misty pilnuje(leży koło niego) Starl;y przyniosła 4 oran berry
Moderator
-Wspaniale Starly! - biorę od niego jagody, w tym czasie Ash sie budzi - o nasz śpioch wstał - patrze na Asha i daje mu,Starly oraz Misty jagody - proszę, są bardzo smaczne.
Wszystkie pokemony zaczynają jeść.
Moderator
zjadły Misty przytuliła Asha
Moderator
-Dobra chodźmy już - rzekłam i schowałam ostatnią jagódkę do kieszeni, poszliśmy dalej.
Moderator
idziecie
Moderator
Idę dalej...zauważyłam, że Starly siedzi na moim ramieniu.
Moderator
zobaczyłam buneary która podchodzi nieśmiało do Asha
Moderator
-Ojej...może to jest ta, którą widzieliśmy z Pikachu przedtem - stoję i patrzę na nią.
Moderator
To nie była ta sama po chwili zauważyłaś że się zakochała w Ashu a Misty jest zazdrosna
Moderator
-eee...Buneary...Ash...tzn Mudkip ma już dziewczynę - mówię do niej. - Chyba się nie obrazisz, ale musimy iść...
Moderator
Rozpłakała się i pobiegła Ash za nią biegnie a Misty się rozpłakała
Moderator
-No świetnie-myślę i biore Misty na ręce - Ash zaczekaj!Starly! zatrzymaj Asha! - biegnę wykrzykując rozkazy dla Starly i jednocześnie uspakajając Misty.
Moderator
Misty dalej płaczę
Moderator
Stoję i zaczynam myśleć.
-Chyba czas, żeby Ash wrócił do pokeballa. Ash! wracaj!.A ty Misty uspokój się, proszę...